31-05-06

.. en Temptation Island

Na de Topmanager volgt Temptation Island. Wie weet kan VT4 wel een formule uitdenken waarbij de afvallers van de Topmanager automatisch in een volgende Temptation Island opgenomen worden.

 

Het principe is eenvoudig: vier koppeltjes die hun relatie willen testen, worden op een idyllisch plekje in het Verre Oosten gedropt. Ze worden van elkaar gescheiden en moeten 16 dagen lang aan de verleiding van mooie meiden en stoere jongens doorstaan om hun trouw tegenover hun geliefde te bewijzen.

 

En blijkbaar is dat niet zo gemakkelijk Een op de vier heeft het gehaald. Hoewel ik ook m’n twijfels heb bij dat vierde koppel maar kom… In de drie gevallen waren het telkens de mannen die trouw bleven en de vrouwen die overstag gingen. Vreemd. Ik ging er altijd van uit dat mannen sneller zouden bezwijken voor vrouwelijke charmes dan andersom. Veel spijt was er bij de dames naderhand niet bij. De mannen daarentegen leden erger onder de situatie. Eén van hen zat in zak en as. Erkende met spijt in het hart dat ze Temptation Island dan wel overwonnen hadden maar daarna uit elkaar gegaan waren. Tot hij na die woorden in zijn tuin nietszeggende beelden te zien kreeg maar ook fluisterende woorden van zijn exotische ex te horen kreeg die niet veel aan de verbeelding overlieten. De man ging terug naar zijn schuurtje waar hij aan zijn motor rommelde en kwam er niet meer uit.

 

De stoere bink met de staalblauwe ogen en het onversneden Antwaarps accent, wiens libido hem nooit in de steek liet, kwam er even bekaaid af. Zijn Bianca verliet hem weldra en de mooie Liesbeth op wie hij een oogje had viel voor Tim De Pril. Hij riep nog “Klotewaaif” naar zijn Bianca en stortte zich vervolgens gefrustreerd in een P-magazine waarin Liesbeth  een lingerie special showde. Mooi kontje en het verhaal was uit.

 

De winnaar van Temptation Island is ongetwijfeld Bianca. Het meisje dat actief is in de erotische massage – ze is geen hoer, nee - heeft uitgebreid haar beroepskwaliteiten tentoongespreid en ik vermoed dat de telefoon van de huis waar ze werkt, roodgloeiend staat. Uitgebreid aan bod komen in de kranten, twee volle pagina’s krijgen in Dag Allemaal en een voorstel krijgen van Penthouse, je zou voor minder deelnemen.

18:46 Gepost door lila | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.